11 Mayıs 2011 Çarşamba

11 Mayıs 2011


































Bugün 11 Mayıs 2011 8 C.Ahir 1432 Nisan: 28 Hızır 6 Yağmur Mevsiminin sonu


HADİS-İ ŞERİF


 


Öyle bir zaman gelir ki, kişi sabah mü'min olarak kalkar, akşama kafir olarak ulaşır. Ancak Allah'ın iman ve tevhid ilmiyle kendilerini ihya ettiği kimseler, bu durumun dışındadır. Ravi: Darimi, 1.97


 


İNGİLTERE OKULLARINDA HAMİLELİK


İngiltere, bütün Avrupa ülkeleri arasında 16 yaş altın da en fazla hamileliğin görüldüğü ülke. Yetkililer bugüne kadar milyonlarca sterlin harcanmasına rağmen bu problemin önüne geçemediklerini açıkladılar. İngiltere'nin en büyük problemlerinden biri ergenlik' dönemindeki kız çocuklarının hamile kalması.


Araştırmaya göre, son 8 yıl içinde henüz ilkokulu bitirmemiş 54 kız çocuk hamile kaldı. Bu çocuklardan 15'i sadece 10, 39'u ise 11 yaşındaydı.


Hükümet rakamlarına göre, her yıl İngiltere ve Galler'de 13 ve 13 yaş altı 300 kız çocuk hamile kalıyor. 2002'den bu yana ise 15 yaş altı 63 bin 587 çocuk doğum yaptı.


Veriler hamile kalan kızların %60'ının kürtaj yaptırdığını ortaya koyarken, kayıtlara geçmeyen çok sayıda doğum ve kürtaj olduğu ifade edildi.


Kent Üniversitesi öğretim üyesi Frank Furedi, durumun "trajik" olduğunu belirtti. Furedi, "Bu durum çocukların cinselliğe ne kadar batmış olduğunu ortaya koydu' dedi.


FIKRA


 


Bir adam hayatıyla ilgili konuları danışmak için bi kahine gidiyor..Kahin Adama gelecekte Milyonlarca kişinin ölümüne sebep olacağını bildirmiş..Adam şok olmuş..Madem öyle ben de kendimi öldürürüm ilerde sorun çıkmaz diye düşünüp yüksek bi köprüye gidip atlamaya karar verir..Köprüye gider bir de bakar ufak bi çocuk da köprüden atlamak üzredir..Adam dayanamayıp çocuğu kurtarır..İsmin ne evladım senin demiş adam..Çocuk : Adolf..demiş


GÜNÜN SÖZÜ


 


Karanlığa küfretmektense, bir küçük ışık yakın, daha iyi edersiniz.


Andre Gide


YEMEK MENÜSÜ


·   ISPANAK BEŞAMEL


·   EZO ÇORBA


·   YOĞURT


·   BÖREK


 


ÇOCUĞUNUZA İSİM


Erkek: AGER: (Tür.) Er. - Temiz, doğru kimse


Kız: AĞAN: (Tür.) Ka.- Akanyıldız, ağma


MANİ


 


Benim Kıblem Kâbe der,


Başka yöne durursun.


Hemen itiraz eder,


Bahane uydurursun.


KARİKATÜR


 


BİLMECE


Hiç hareket etmeden neyimizi değiştirebiliriz?


Cevabı Yarın.


Dünkü Cevap: Amma gevezesin be kardeşim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler